Wilt u uw kantoor, hotel, restaurant of winkel tot leven brengen met kleurrijke bloemen die uw dagelijkse werkomgeving verrijken? Die een positief gevoel overbrengen aan uw werknemers of klanten?

Prinselijk Gebonden denkt met u mee
Prinselijk Gebonden gaat met u in gesprek om erachter te komen welke bloemen precies bij uw bedrijf passen. Ook komen we graag even langs om persoonlijk kennis te maken met u en uw bedrijf? In welke sector werkt u? Om wat voor soort pand gaat het? Wie zijn de werknemers? Wie zijn de klanten? Met een deskundig oog denken wij met u mee, om tot het resultaat te komen dat u voor ogen heeft.

Wij richten ook in
Wilt u bloemen, maar weet u niet precies op welke manier de bloemen in uw pand het beste tot uiting komen? Naast het leveren van bloemen, richt Prinselijk Gebonden deze graag voor u in, zodat de ruimte de uitstraling krijgt die u zoekt! Dit doen we ook buiten kantoortijden en vanzelfsprekend laten we alles weer helemaal netjes achter.

Buiteninterieur
Is uw buiteninterieur toe aan vernieuwing? Het is ook mogelijk uw kantoortuin of terras met planten en bloemen in te laten richten.

Interesse?
Neem telefonisch contact met ons op via (020) 428 00 18 voor meer informatie of om een afspraak te maken. Het is ook mogelijk om een bestelling te plaatsen via dit bestelformulier.