Wilt u iemand verrassen met een bijzondere bos bloemen die hem of haar weten te raken? Of wilt u uw woning net dat beetje extra schoonheid geven met een uitzonderlijk boeket dat precies past bij uw interieur? Waarvan u blij wordt, iedere keer als u de kamer in loopt?

We staan altijd voor u klaar
Bij Prinselijk Gebonden staan wij op ieder tijdstip van de dag voor u klaar. Wij gaan met u in gesprek om erachter te komen welke bloemen of planten u mooi vindt en van welke stijl u houdt. Van losse rozen voor uw geliefde tot met de hand gebonden seizoenbloemen op uw eettafel tot een volledig met planten en bloemen ingerichte serre of tuin; bij Prinselijk Gebonden krijgt u een uniek product dat helemaal op maat is gemaakt voor u.

Persoonlijke bezorging
Kunt u de bloemen zelf niet ophalen? Geen zorgen! Bij Prinselijk Gebonden begrijpen we dat u het druk heeft en bezorgen we de bloemen persoonlijk. Deze service stopt niet bij de voordeur. Als u wilt, leveren wij de bloemen tot in de vaas op de gewenste bestemming in de woning aan toe.

Kom eens langs!
Kom gerust eens langs in onze winkel op de Herenstraat in Amsterdam voor advies of inspiratie! Bestellen kan ook telefonisch (020) 428 00 18 of online.